Рецепта за Домашен Барбекю сос
Представям ви Отличен сос за месо, салати, сандвичи и всякакви случаи.
Съставки:
Кетчуп - 200гр
Лук (голям) - 3 бр.
Масло - 50 гр
Магданоз - 1 връзка
Копър 1 връзка
Индийско орехче (или дафинов лист) - на вкус
Сол - 1 супена лъжица. л.
Захар - 1 супена лъжица. л.
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и подправките.
Запържете лука в масло - до покафеняване
Докато се пържи, добавете зеленчуци, както и захар и сол.
Изсипете кетчуп, сложете подправките.
Варете на слаб огън за около пет минути.
Внимавайте да не загори!
Посолете още малко АКО СЕ НАЛАГА
Охладете
Изсипете в подходящ съд.
И Да Ви е вкусно!
0 Коментари